Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Knotgroep

Workshop Knotgroep

Heerlijk sjouwen en werken in de natuur.
Vandaag wordt in ‘t Weetpunt een start gemaakt voor een wilgenknotgroep. Onderleiding van Arjan Gijlstra regio medewerker van Zuidhollandslandschapsbeheer. Iedereen is welkom, die graag in de natuur aan de slag wil met zagen, knotten en takken opruimen is van harte welkom.

Voor gereedschap zorgt het Zuidhollandslandschapbeheer. Graag opgeven voor 2 februari per email.

12:00 uur gaat u weer heerlijk voldaan en moe weer naar huis. En is er voor de toekomst met uw medewerking een “Knotgroep” opgezet.

 

Wanneer?
9 februari 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
weetpunt@gmail.com
Locatie:
't Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.