Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe Sing-in

ToBe Sing-in

Een Sing-in is een muzikaal feestje voor kinderen vanaf 4 maanden tot en met 3 jaar. Beleef samen met papa, mama, opa of oma een actief muzikaal uurtje. Je bent van harte welkom om een of meerdere locaties langs te komen. De Sing-in begint om 10.00 uur. Deelname is gratis. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Een Sing-In is een muzikale laagdrempelige bijeenkomst waarbij grotendeels bekend repertoire wordt gezongen. Ouders, grootouders en verzorgers komen met jonge kinderen naar deze bijeenkomst om een uurtje muziekplezier te beleven. Vaak is de herinnering aan de liedjes weggezakt en wordt het geheugen opgefrist, waardoor de liedjes weer een plaats veroveren in het gezin.

Meer info vindt je op de website.

Wanneer?
12 februari 2013 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
Locatie:
De Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.