Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gourmetavond in het Klankbord

Gourmetavond in het Klankbord

Diverz start met nieuwe jongerenwerkgroep in het Klankbord!

Na enige tijd dicht te zijn geweest wordt het Klankbord sinds kort weer gebruikt door een nieuwe groep jongeren in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar oud.
 
Deze nieuwe enthousiaste groep jongeren melde zich bij het jongerenwerk van Diverz met de vraag of er weer activiteiten georganiseerd konden worden in en om het wijkgebouw in Heer Oudelands Ambacht. Na een aantal gesprekken met de jeugd bleken ze zeer bereid om zich hier, actief, voor in te zetten. Er is een jongerenwerkgroep samengesteld die activiteiten (geen open inloop) gaat organiseren voor leeftijdsgenoten. De eerste activiteit vond vrijdag 25 januari jl. plaats.
 
Deze werkgroep heeft een gourmetavond georganiseerd. Een geslaagde en gezellige activiteit die veel goeds beloofd voor 2013! Tevens zijn er activiteiten bedacht voor de komende paar maanden. De eerste, een quiz over liefde en seksualiteit, zal plaatsvinden op donderdag 14 februari aanstaande vanaf 19.30 uur in het Klankbord.  
Wanneer?
14 februari 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Diverz / Michael Weening
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.