Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diverz en het thema liefde en seksualiteit

Diverz en het thema liefde en seksualiteit

Diverz Welzijnsorganisatie besteedt ook dit jaar weer aandacht aan het thema liefde en seksualiteit. In de week van 11 t/m 15 Februari zullen er diverse activiteiten plaatsvinden waarin het onderwerp onder de aandacht wordt gebracht.

Op 8 februari zal tijdens de vrouwinloop tussen 09:00 en 11:30 uur in Xiejezo voorlichting gegeven worden door de GGD over liefde en seksualiteit. Ditzelfde programma zal ook In Kort Ambacht Zuid op 15 februari aan de orde komen. Bij beide activiteiten is de entree en koffie/thee gratis.
 
Dinsdag 12 februari zal tussen 19:00 en 22:00 uur in Jongerencentrum Mikado een jongeren activiteit gaan plaatsvinden. Tijdens deze activiteit wordt er onder andere een film vertoond, en wordt er een clip vertoond die de jeugd zelf heeft gemaakt. De GGD zal aanwezig zijn om gratis SOA testen onder de jeugd af te nemen en voorlichting te geven.
 
Woensdag 13 februari zullen jongerenwerkers van Diverz met een omgetoverde liefdesbus tussen 15:00 en 18:00 voorlichting aan jongeren gaan geven op het Norderstedtplein. Vanaf 18:30 uur gaat de liefdesbus de wijk in op zoek naar jongeren op de hangplekken. 
 
Donderdag 14 februari staat deze bus tussen 15:00 en 18:00 wederom op het Norderstedtplein. Nu is er speciaal aandacht voor de meidengroepen. Rond 18:30 en 21:00 uur staat de bus op parkeerplaats West, vlak bij Xpresso. Ook hier richt men zich weer op de meidengroepen.
 
Vrijdag 15 februari zal tijdens de jeugdinloop in Heerjansdam ook aandacht besteedt worden aan het thema. De inloop is van 20:00 en 23:00 uur.
 
Voor verdere informatie kunt u kijken op www.diverz.info
 
Wanneer?
Van 8 februari 2013 00.00 uur tot 15 februari 2013 00.00 uur
Organisator
Diverz Welzijnsorganisatie
078-6191276
a.mientjes@diverz.info
Locatie:
Norderstedtplein 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.