Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaar van de Tijger

 

Het Energiehuis opent op vrijdag 8 maart haar deuren met een voorstelling van Jeugdtheaterschool Dordrecht van ToBe. Getalenteerde leerlingen spelen dan de sfeervolle voorstelling L’année du tigre.
 
Een tankstation, ergens aan de rand van de stad. Ralph en zijn zus Jara vervelen zich. Ze zouden hun dromen moeten najagen… in plaats daarvan runnen ze een bijna failliet familiebedrijf. Maar dan wordt er een circustent opgezet in de stad, er klinken vreemde stemmen en onbekende muziek. Het licht verandert. Alles lijkt te bewegen.
 
Anouk Saleming schreef L’année du tigre speciaal voor Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD). De voorstelling met live muziek heeft de primeur in de indrukwekkend verbouwde theaterzaal Ketel 2 in de energiecentrale aan de Noordendijk.
 
Van vrijdag 15 t/m zondag 17 februari is de voorstelling al te zien in Festino! in Zwijndrecht (Norderstedtplein 10). Van donderdag 7 t/m zondag 10 maart speelt JTSD de voorstelling in het Energiehuis in Dordrecht (Noordendijk 148). De feestelijke openingsvoorstelling is op vrijdag 8 maart om 20.30 uur in het Energiehuis. 
 
Kaarten kosten 8 euro. De voorstelling is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar.
Wanneer?
Van 15 februari 2013 20.30 uur tot 17 februari 2013 00.00 uur
Organisator
Jeugdtheaterschool Dordrecht van ToBe
078-6393447
Locatie:
Festino! in Zwijndrecht Norderstedtplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.