Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert met CD-presentatie

Concert met CD-presentatie

Stichting "Een luisterend oor voor het goede doel" organiseert vanavond een speciale dienst met medewerking van de kinderkoren "Opent uwen mond" en "Laat het klinken" o.l.v. Marja Hoogerwerf en met begeleiding van koororganist: Edwin van Heteren

Ook kunt u luisteern naar Johan Adriaanse op vleugel, Maurice & Janita van Dijk op trompet, Carina Bossenbroek op panfluit en Jan Rozendaal op orgel. 
 
Verder is er de presentatie van de nieuwe cd van mezzo-sopraan Rianne van Roon.
 
De algehele leiding is van ds. K. Hoefnagel.
 
Collecte ten behoeve van 'Vervolgde Christenen'.
 
De entree bedraagt € 3,00 
Wanneer?
23 februari 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting
Locatie:
Zwijndrecht Oude Kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.