Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Openingsfeest Het Baken

Op zaterdag 2 maart wordt wijkcentrum Het Baken aan het Slagveld 99 officieël heropend door wethouder Gerard Slotema. Het wijkcentrum in Walburg werd medio vorig jaar gesloten omdat welzijnsorganisatie Diverz moest bezuinigen. Het Turkse thuiszorgbureau heeft het initiatief genomen Het Baken nieuw leven in te roepen. In het bestuur van de nieuwe stichting Het Baken zitten vertegenwoordigers van allerlei organisaties. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle bewoners van de wijk.

Het openingsfeest begint om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De officiele opening zal rond 12.00 uur plaatsvinden. Er worden gratis hapjes en non-alcoholische drankjes geserveerd. U bent van harte welkom!

 

Wanneer?
2 maart 2013 van 11.00 tot 14.00 uur
Locatie:
wijkcentrum Het Baken aan het Slagveld 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.