Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Glazen Huis op station Zwijndrecht

Zes dagen lang staat het Glazen Huis van ATOS RTV op het station van Zwijndrecht, in de leegstaande ruimte tegenover de kiosk.

Twee dj's maken deze 6 dagen non-stop radio voor het goede doel: Stichting Ambulance Wens, onder het motto 'Beat the Challence". De stichting 'Ambulance Wens' maakt zich sterk voor het vervullen van de laatste wensen van terminale patienten.

Tegen betaling worden er verzoeknummers gedraaid.

ATOS is te beluisteren via 106,1 FM via de kabel, of via 108,6 FM via de ether. 

 

 

 

Wanneer?
Van 25 februari 2013 09.00 uur tot 2 maart 2013 23.59 uur
Organisator
ATOS RTV
Locatie:
Station Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.