Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Brunchen op Eerste Paasdag

Brunchen op Eerste Paasdag

 

Een ei hoort erbij!
 
Samen brunchen op eerste paasdag? Voor maar €4,50 euro kunt u van 11.00 tot 13.30 samen aan de sfeervol gedekte tafel genieten van een kopje soep, warme broodjes en diversen soorten beleg. Maar eerst is er een ‘speurtocht’ naar uw ei..gewoon gezellig net zoals u vroeger wellicht de eieren voor uw kind verstopte.
 
Opgeven voor deze brunch is i.v.m. met de inkoop noodzakelijk.
 
Wanneer?
3 maart 2013 van 11.00 tot 13.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht
6122597
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211 a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.