Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Het Badhuis

Opening Het Badhuis

Op dinsdag 5 maart is iedereen uit de buurt van harte welkom bij de officiële opening van Het Badhuis aan de Prins Hendrikstraat 2. Om 16.00 uur knipt wethouder Elbert Vissers het lint door. Hierna wordt er nog een hapje en drankje geserveerd. Iedereen uit de buurt is van harte welkom!

In Het Badhuis worden wekelijks diverse activiteiten aangeboden. Zo zijn er koffie-ochtenden, is er een kinderclub en wordt er huiswerkbegeleiding gegeven. Het Badhuis is een gezamenlijk project van Vivera, Wijkplatform Centrum en de Oude Kerk.

 

Wanneer?
5 maart 2013 van 15.45 tot 00.00 uur
Locatie:
Het Badhuis aan de Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.