Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kaas -en wijnproeverij

Kaas -en wijnproeverij

Donderdagavond 7 maart is er vanaf 20:30 uur in de kantine van voetbalvereniging Groote Lindt een kaas -en wijnproeverij voor sponsoren, leden en genodigden met partners. Er worden deze avond biologische Griekse wijnen geproefd en verkocht waarbij tien procent van de opbrengst ten goede komt aan Groote Lindt.

 

Wanneer?
7 maart 2013 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
voetbalvereniging Groote Lindt
Locatie:
voetbalvereniging Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.