Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestavond bij VV Groote Lindt

Feestavond bij VV Groote Lindt

Feestavond

Zaterdag 9 maart kan er in de kantine van voetbalvereniging Groote Lindt vanaf 21:30 uur gedanst worden. Gezellig feestvieren tot in de late uurtjes. Het thema is 'Een gewoon groot Groote Lindt feest'.

 

Wanneer?
9 maart 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
vv Groote Lindt
Locatie:
Kantine vv Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.