Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderen van de Wasko-opvang planten fruitbomen

Kinderen van de Wasko-opvang planten fruitbomen

Op woensdag 13 maart om 13.30 uur gaan de kinderen van de buitenschoolse opvang Basisbende en Koningin Beatrix school nieuwe fruitbomen planten in de wijk Westpolder. De kinderen worden op deze manier actief betrokken bij hun leefomgeving. Op deze manier wordt ook geprobeerd hen een stukje verantwoordelijkheid hiervoor mee te geven.

Er worden niet alleen nieuwe bomen geplant maar op initiatief van Wasko en het Wijkplatform komt de Natuur- en Vogelwacht de kinderen informeren over de natuur in de directe omgeving van hun school en opvang.
Er zijn allerlei  leuke (knutsel)activiteiten die met de natuur te maken hebben en de middag krijgt een extra feestelijke tintje door de lekkere hapjes, die er te krijgen zijn.

De activiteiten vinden plaats rondom de locatie Douwes Dekkerlaan 5.

De aanplant van de bomen en de activiteiten van deze middag zijn het startsein voor het Thema Natuur. Bij de buitenschoolse opvang zullen er de komende periode nog veel meer activiteiten met dit thema georganiseerd worden.

Wanneer?
13 maart 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
buitenschoolse opvang Basisbende en Koningin Beatrix school
Locatie:
Douwes Dekkerlaan 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.