Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inzamelingsactie 'Spieren voor Spieren' bij O & O

Inzamelingsactie 'Spieren voor Spieren' bij O & O

Zaterdag 16 maart aanstaande organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in de Develhal  middels een “beweegdag” een grote inzamelingsactie voor “Spieren voor Spieren”.

“Spieren voor Spieren” is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. In Nederland zijn  er ruim 20.000 kinderen met een spierziekte die niet gewoon kunnen buitenspelen en sporten. Met deze actie voor “Spieren voor Spieren” wilt O & O  het onderzoek naar spierziekten steunen. De achterliggende gedachte bij deze dag  is om de gezonde spieren in te zetten voor de zieke kinderspieren.
 
Alle jeugdgroepen t/m 15 jaar zijn onderverdeeld in een viertal leeftijdscategorieën. Iedere leeftijdscategorie krijgt gedurende 90 minuten vier workshops aangeboden. De dag gaat om 9.00 uur van start met de jeugd t/m 5 jaar, gevolgd om 10.30 uur door de meisjes en jongens van 6 t/m 8 jaar.
 
Na de lunchpauze wordt het programma 12.30 uur vervolgd met de jeugd 9 t/m 11 jaar met om 14.00 uur aansluitend de selectiegroepen en de jeugdgroepen 12 t/m 15 jaar.
 
Tussen 16.45 tot 18.15 uur zullen alle leden vervolgens deelnemen aan het tempo minitrampspringen om per groep gedurende één minuut zoveel mogelijk  sprongen te maken. Het resultaat van iedere groep zal medebepalend zijn voor de opbrengst van de actie.
Het tempospringen zal worden afgewisseld met verschillende demo’s. 
 
Belangstellenden zijn van harte welkom. 
Wanneer?
16 maart 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.