Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FMF Conferentie

FMF Conferentie

Op 15 en 16 maart organiseert het netwerk voor leiders Friends for Ministries voor de vierde keer de landelijk FMF Conferentie, met als thema ‘Get transformed by the power of grace’. Gastspreker Rob Rufus uit Hong Kong brengt de genadeboodschap op een heldere en relevante wijze en inspireert leiders om hetzelfde te doen.

Over Rob Rufus
Rob Rufus is een veelgevraagd spreker die op een glasheldere en bijbelgetrouwe wijze het veel besproken begrip ‘genade’ uiteen zal zetten. Deze boodschap van genade werkt niet alleen bevrijdend, maar rekent ook af met diepgeworteld wetticisme binnen onze christelijke wereld. Rob heeft samen met zijn vrouw Glenda 35 jaar ervaring in het leiden van kerken in onder andere Zuid-Afrika en Australië. Op dit moment leiden zij ‘City Church International’ in Hong Kong. Rob verbindt de boodschap van genade met Gods orde en principes, zodat er gezonde en sterke lokale gemeentes uit voortkomen.

Programma
Tijdens de tweedaagse conferentie spreekt Rob Rufus in verschillende seminars over de vele aspecten rondom de veranderende kracht van genade. Ook zijn er veel momenten van aanbidding en bediening. Daarnaast is er genoeg ruimte voor onderling contact met leiders uit het hele land. De conferentie is bedoeld om leiders op te bouwen en te inspireren. Aanmelden voor de FMF Conferentie kan via: www.friendsforministries.nl. De conferentie vindt plaats in het gebouw van Nehemia Ministries in Zwijndrecht.

FMF is een autonome afdeling van de stichting ‘Hij Leeft Zending’ en is een fellowship van leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie.

 

Wanneer?
Van 15 maart 2013 00.00 uur tot 16 maart 2013 00.00 uur
Organisator
Nehemia Ministries
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.