Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Smakelijke verhalenmiddag in de Nederburgh

In samenwerking met de Bibliotheek A tot Z organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) op dinsdag 19 maart  een gezellige middag in de Nederburgh. Van 14.30 tot 16.30 uur vertellen mensen van verschillende culturen een verhaal, sprookje of sage en kunnen bezoekers genieten van buitenlandse hapjes. De Bibliotheek zorgt voor interessante bijpassende boeken. De middag is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

Voorlezers gezocht
De organisatoren zijn op zoek naar mensen die willen vertellen en/of hapjes willen maken. Lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u dan aan.

Wilt u  op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten?  Let dan ook op onze Facebook pagina,

Wanneer?
19 maart 2013 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
info@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.