Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlezen over je eigen cultuur

Voorlezen over je eigen cultuur

In samenwerking met de Bibliotheek A tot Z is het plan om een in de Boekenweek op dinsdag 19 maart  een middag te organiseren waarbij mensen korte verhalen /sprookjes/sagen voorlezen over hun eigen cultuur of favoriete vakantieland. Dit alles wordt opgeluisterd met wat hapjes uit de verschillende landen van herkomst. De Bibliotheek zorgt voor de bijpassende boeken. Wilt u deze middag bijwonen of heeft u interesse om hier aan mee te doen meldt u dan aan.

Wanneer?
19 maart 2013 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.