Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hand- en korfbalclinics bij sv Conventus door Nederlandse toptrainers

Van de besten moet je het leren. Dat is dan ook de reden waarom er zaterdag 23 maart enkele top hand- en korfbaltrainers naar de Zwijndrechtse Develsteinhal reizen om speciale hand- en korfbalclinics aan de jeugdspelers van sv Conventus te geven.

Tijdens deze speciale trainingsdag zullen de verschillende ervaren hand- en korfbaltrainers de Zwijndrechtse jeugd de fijne kneepjes van de hand- en korfbalsport leren, door middel van leuke oefeningen.

De trainers die voor de trainingsdag Conventus bezoeken zijn niet de minsten: de korfbaljeugd krijgt training van recordinternational Leon Simons, terwijl de handbaljeugd getraind zal worden door de coach van de nationale jeugdselectie Jos Klepke en de zeer ervaren coach Herman Schaap.

Naast de hand- en korfbalclinics zijn er deze ochtend ook vrijwilligers van de Zwijndrechtse club aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken met de hand- en korfbalsport.

Het volledige programma voor de hand- en korfbalclinics van 23 maart:

09:00 – 10:00: Handbal E & D-jeugd / Korfbal F & E jeugd (6 tot 9 jaar)

10:00 – 11:00: Handbal C & B Jeugd / Korfbal D & C jeugd (10 tot 14 jaar)

11:00 – 12:00: Handbal A & B-meiden / Korfbal B & A (14 tot 18 jaar)

Wanneer?
23 maart 2013 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
SV Conventus
Locatie:
Develsteinhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.