Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezellige festiviteiten en inloop De Oase

Gezellige festiviteiten en inloop De Oase

Christelijk Educatief Kindercentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46 in Hendrik-Ido-Ambacht is compleet! In het kindcentrum vindt u opvang en onderwijs onder één dak. Met de komst van de Peuterspeelgroep per 1 april zijn alle opvangsoorten van Kinderopvang Bobo en Christelijke Basisschool De Meander vertegenwoordigd. Dit vieren we op dinsdag 9 april 2013 van 17:00 tot 20:00 uur met gezellige festiviteiten, een inloop en gratis inschrijven zonder ergens aan vast te zitten. Kinderen, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom!

 
 
Wanneer?
28 maart 2013 van 17.00 tot 20.00 uur
Organisator
Christelijk Educatief Kindercentrum De Oase
Locatie:
De Oase aan de Witte de Withstraat 46
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.