Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tips & trucs om te budgetteren

Tips & trucs om te budgetteren

Vanaf donderdag 28 maart 9.30 tot 11.00 is het mogelijk om in Service en Activiteitencentrum De Nederburgh (onderdeel van de SWOZ) een cursus te volgen bij Sandra van Herk gecertificeerd budgetcoach.

Budgetteren begint uiteraard bij een goede administratie. Ook zullen bespaartips aan de orde komen. Voor €40,00 krijgt u 5 lessen van 1,5 uur, inclusief cursusmateriaal. Uiteraard is er ook ruimte voor persoonlijke vragen en advies.  Aanmelden voor deze cursus kan tot 21 maart  en de cursus start alleen bij voldoende deelnemers.
 
Wanneer?
28 maart 2013 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum De Nederburgh
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.