Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie in fotogalerie Zwijndrecht: ‘Inspired by…’

Expositie in fotogalerie Zwijndrecht: ‘Inspired by…’

Vijf leden van Fotoclub Zwijndrecht tonen in de maand maart 2013 hun werk in fotogalerie Zwijndrecht, Een expositie met de titel: ‘Inspired by…’. Wij nodigen U van harte uit om hun fotowerk te komen bekijken.

De leden hebben in de afgelopen maanden deelgenomen aan de workshop ‘Inspired by...’ Je kunt je op veel manieren laten inspireren voor je eigen fotowerk. Inspiratie is bijvoorbeeld te vinden in de natuur, muziek, geloof, literatuur en musea.

O.l.v. Rudi Kleingeld hebben Diana de Bruijn, Bertien Kraamer, Gerrie van Pelt en Ger Sterk ervoor gekozen zich bewust te laten inspireren door een bekende fotograaf of beeldend kunstenaar: door zijn of haar werk, techniek, denk- en werkwijze, leven en persoonlijkheid. Inspireren mag niet leiden tot imiteren. De grote vraag is dus: Hoe kom je tot beelden geïnspireerd door…, maar die zich toch onderscheiden door een eigen handschrift?

De zoektocht naar een eigen signatuur werd gekenmerkt door intensieve besprekingen, discussies, werkopdrachten en overdenkingen. Het doel was een nieuwe, persoonlijke manier van benaderen en uitdrukken te ontwikkelen met herkenbare invloed van de inspirator. Dit betekent ook dat je fotografeert wat dicht bij jezelf ligt, wat je interessant vindt, wat je boeit, raakt of bezig houdt. Het persoonlijke is uit de foto’s te proeven.

De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 2 maart 2013 11.00 uur tot 30 maart 2013 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.