Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag wijkcentrum KAZ

Opendag wijkcentrum KAZ

Opendag wijkcentrum KAZ: kleedjesmarkt en kinderactiviteiten

Zaterdag 4 mei organiseert Diverz een kleedjesmarkt (rommelmarkt) in de tuin van wijkcentrum Kort ambacht zuid. Iedereen van jong tot oud is welkom om zijn of haar kleedje neer te leggen en 2e hands spulletjes aan te bieden. Alles mag verkocht worden ( behalve alcohol) zoals huisraad, speelgoed, kleding, hapjes e.d. Er is geen elektriciteit aanwezig. Er is wel toegang tot de toiletten. Deelname en toegang zijn gratis en je hoeft niet aan te melden.
 
Vanaf 9 uur kunnen de kleedjes klaargelegd worden. Het hek gaat om 10 uur open voor bezoekers. Om 14.00 uur sluiten de hekken weer .
 
Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Linda van der Wal 06-33616675, l.vanderwal@diverz.info Tussen 12 en 15.00 uur kunnen kinderen in het wijkcentrum cupcakes versieren en tussen 13.30 en 15.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van een kindershow van clown Zassie. Voor alle kinderactiviteiten geldt: gratis deelname, aanmelden is niet nodig.
 
Voor meer informatie over de kinderactiviteiten kunt u bellen of mailen met Karin Hu 06-33616704, k.hu@diverz.info
 
Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kunt u kapotte huisraad laten maken in het Repair Cafe. Reparaties worden tot 15.00 uur uitgevoerd.  Het Repair Cafe bevindt zich ook in wijkcentrum KAZ.
Wanneer?
4 mei 2013 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Wijkcentrum KAZ
Locatie:
Wijkcentrum KAZ
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.