Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Naar de Keukenhof met SWOZ

Naar de Keukenhof met SWOZ

De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) organiseert op woensdag 15 mei een gezellige dagtocht naar de Keukenhof. Op diverse plaatsen in Zwijndrecht kan worden ingestapt. Deze geheel verzorgde dag uit staat onder begeleiding van een ervaren reisleidster. 

De Keukenhof biedt in mei een prachtig schouwspel aan tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Voor € 53,75 per persoon mag u de hele dag mee. Inbegrepen is de entree, bij aankomst koffie met appelgebak, en ’s avonds een driegangen diner op de boulevard van Scheveningen waar men kan genieten van een prachtige zonsondergang. Consumpties zijn voor eigen rekening.
 
Aanmelden kan tot en met 30 april. Dit kan kan via de website, het mailadres of telefoonnummer die hieronder vermeld staan. Wees er snel bij, want vol is vol. Voor meer informatie en het inschrijfformulier kunt u kijken op de website. 
 
Opstapplaatsen
07:45 De Nederburgh
07:55 De Swinhove
08:10 Eemzon / Eemstein
08:20 SWOZ Walburg

 

Wanneer?
15 mei 2013 van 07.45 tot 00.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
078 - 620 60 60
info@swoz.com
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.