Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Verkerkloop

Jaarlijkse Verkerkloop

Burgemeester Maria Wiebosch-Steeman geeft woensdag 15 mei samen met Piet Paulusma het startschot voor de scholenloop tijdens de 36ste editie van de Verkerkloop. Aansluitend reikt zij om 20.00 uur de prijzen uit voor het scholenkampioenschap.

Om 20.15 uur starten de individuele deelnemers en de bedrijventeams met hun loop. Vanuit de gemeente lopen wethouder Gerard Slotema mee, raadsleden Kees de Keizer, Harmen van Dorsser, Evert Jan van de Mheen en Ahmet Savas samen met twee teams van gemeenteambtenaren.
 
De opbrengst van de bedrijvenloop is dit jaar bestemd voor de Stichting Move for MS (www.moveforms.nl). Daarnaast komt ook een deel van de opbrengst ten goede aan het Gambia-project van het LOC@ te Zwijndrecht voor het realiseren van humanitaire projecten in Gambia.
 
Tijd: Vanaf 18.00 uur eerste start schoolkinderen
 
Locatie: Start en finish bij Verkerk Groep, industrieterrein Molenvliet in Zwijndrecht
 
Vanaf ca. 17.00 tot 21.30 uur zal de Molenvliet en de kruising Molenvliet / Beethovenlaan voor alle verkeer worden afgesloten.
 
Parkeermogelijkheden zijn er voldoende op de parkeerplaats in het Develpark.
 
Fietsen kunnen geplaatst worden op het terrein van de Verkerk Groep, achter het gebouw.
Wanneer?
15 mei 2013 van 17.00 tot 21.30 uur
Organisator
Verkerk
Locatie:
Industrieterrein Molenvliet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.