Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag voor de jeugd over Waterdiertjes

Themamiddag voor de jeugd over Waterdiertjes

Voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is er weer een themamiddag georganiseerd. Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom.

Thema “Waterdiertjes”, door Leo Jansen  

 
Het is weer lente, er zwemt van alles in sloot en vijver. De meesten kennen wel bloedzuigers en “schrijvertjes”, maar er zwemt veel meer. 
 
Woensdagmiddag 15 Mei, van 14.00 tot 15.30 uur, is er weer een themamiddag voor acht- tot twaalfjarigen, in het Weetpunt. Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom. De toegang is gratis. Materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen. 
 
Adres: Het bezoekerscentrum “´t Weetpunt”. De ingang naar het parkeerterrein voor auto´s is aan de Munnikensteeg nabij de Devel.  De ingang is met een bord aangegeven. 
 
Leo vertelt over wat er zoal zwemt in sloten en vijvers. Daarna gaan we in groepjes met schepnet en emmertje zelf waterdiertjes vangen en bekijken. Na afloop wordt er nabesproken wat we aan bijzondere dieren gezien hebben. 
 
Wanneer?
15 mei 2013 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.