Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afscheid van waarnemend burgemeester

Afscheid van waarnemend burgemeester

Mevrouw Maria Wiebosch-Steeman zal op dinsdag 21 mei afscheid nemen als waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. Mevrouw Wiebosch begon op 9 november 2012 als waarnemend burgemeester. Ze volgde Antoin Scholten op die benoemd werd tot burgemeester in Venlo

De afgelopen maanden zette mevrouw Wiebosch zich met veel energie in voor de gemeente Zwijndrecht.

Welkom op afscheidsreceptie
U bent van harte welkom bij de raadsvergadering op dinsdagavond 21 mei 2013 waarbij de gemeenteraad om 21.00 uur afscheid neemt van mevrouw Wiebosch. Na deze vergadering bent u tot 22.30 uur in de gelegenheid om haar persoonlijk de hand te schudden tijdens een receptie. De afscheidsreceptie vindt plaats in de trouwzaal van het oude gemeentehuis en kunt u bereiken via de ingang aan het Raadhuisplein. Dit is een algemene oproep. Er worden geen aparte uitnodigingen verstuurd.

Installatie nieuwe burgemeester
De gemeenteraad van Zwijndrecht heeft woensdagavond 20 maart 2013 besloten om Dominic Schrijer bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen voor voordracht voor benoeming door de kroon tot burgemeester van Zwijndrecht. Onder voorbehoud van het Koninklijk Besluit vindt tijdens een bijzondere raadsvergadering op maandagavond 27 mei de installatie plaats van de nieuwe burgemeester.

(Foto: Burgemeester Wiebosch-Steeman plant de Koningslinde (29 april 2013))

 

Wanneer?
21 mei 2013 van 21.00 tot 22.30 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
Oude gemeentehuis, Raadhuisplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.