Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oude burgemeester uitgeluid tijdens zomeravondconcert

Oude burgemeester uitgeluid tijdens zomeravondconcert

Inwoners kunnen op woensdag 22 en 29 mei weer genieten van twee bijzondere zomeravondconcerten op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. De Stichting Beiaard Zwijndrecht organiseert de concerten in samenwerking met de Stichting ToBe. Op 22 mei brengt het Fagottrio ‘Fagottesk’ samen met beiaardier Jan van der Zwart een miniconcert ten gehore.

Burgemeesterswisseling
Gelijktijdig met deze concertavonden wisselt Zwijndrecht van burgemeesters. Een prachtig moment om op 22 mei de waarnemend burgemeester Maria Wiebosch-Steeman muzikaal uit te luiden en op 29 mei de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht Dominic Schrijer in te luiden. De beide burgemeesters spreken dan ook op de achtereenvolgende avonden een welkomstwoordje. Een unieke gelegenheid om afscheid te nemen en welkom te heten.

Beiaard
De Stichting Beiaard Zwijndrecht wil de inwoners van Zwijndrecht graag op een muzikale manier ontvangen op het prachtige Raadhuisplein met als bijzonder middelpunt de beiaard van Zwijndrecht. De muziekensembles van ToBe staan garant voor muzikale kwaliteit, vertolkt in een verrassend en origineel samenspel met de beiaardier.

Regen
De enige spelbreker kan het weer zijn. Want bij regen gaat het concert niet door! Vocht is schadelijk voor de instrumenten en niet comfortabel voor bezoekers. Volg actueel nieuws hierover op de website.
 

Wanneer?
22 mei 2013 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
Raadhuisplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.