Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spelen in de Havenkant

Spelen in de Havenkant

De eerste fase van het project Havenkant nadert zijn voltooiing. In deze fase is ook de realisatie van een nieuwe speelplek opgenomen. Een speelplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar die wordt aangelegd in de daarvoor bedoelde ruimte in het middengedeelte aan de Grote Kreeklaan.

Daarbij wordt gedacht aan een nieuw soort speelplek, het zogenaamde ‘avontuurlijk spelen met natuurlijke attributen’ in plaats van de welbekende gele schommel of rode glijbaan. Het streven is om de speelplek vlak voor de zomervakantie klaar te hebben.
 
Om de (toekomstige) bewoners en kinderen van het project Havenkant het principe van avontuurlijk spelen uit te leggen organiseert de gemeente op 22 mei van 14.30 uur tot 17.00 uur een bijeenkomst in het voormalig gemeentehuis van Heerjansdam. Wij horen graag wat uw mening is over de speelplek en welke verwachtingen en behoeften u heeft. Het programma is als volgt:
 
14:30   Ontvangst met koffie en limonade en presentatie thema avontuurlijk spelen met natuurlijke speelattributen
15:00 Opening door wethouder Elbert Vissers
15:05 Inleiding en toelichting Speelruimteplan gemeente Zwijndrecht door Ad van de Luijtgaarden, beheerder Speelvoorzieningen
15:15 Verkenning verwachtingen/behoeften speelruimte en toelichting Natuurlijk Spelen door Suzanne van Ginneken, ontwerper van Speelnatuur
16:00 Rondvraag
16:30 Afsluiting
 

 

Wanneer?
22 mei 2013 van 14.30 tot 17.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
Voormalig gemeentehuis Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.