Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De vrouwen naar de coffeeshop

De vrouwen naar de coffeeshop

Op vrijdag 24 mei organiseert Diverz een excursie voor vrouwen naar de Coffeeshop. We vertrekken om 9.15 uur te voet vanaf wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10.  In de coffeeshop krijgen we een rondleiding en informatie over drugs.

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er binnen uitziet? Ga dan geheel vrijblijvend met ons mee.
 
We verzamelen tussen 9.00 uur en 9.15 uur voor wijkcentrum Xiejezo en alle vrouwen zijn welkom om mee te gaan.
 
Op 17 mei komt een medewerkster van de coffeeshop informatie geven over de shop en drugs in wijkcentrum KAZ tijdens de vrouweninloop. Belangstellenden zijn welkom vanaf 9.00 uur. De vrouweninloop duurt tot 11.30 uur en toegang en thee en koffie zijn gratis.
Wanneer?
24 mei 2013 van 09.00 tot 11.30 uur
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.