Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

'Pieter Johannes Albertus de Bruïne, de ondernemende Burgemeester'

'Pieter Johannes Albertus de Bruïne, de ondernemende Burgemeester'

Deze 'Ondernemende Burgemeester' heeft in zijn 40 jarige ambtsperiode (1877 -1917) Zwijndrecht getransformeerd van tuindersdorp tot een gemeente met industriële allure. In de lezing wordt een duidelijk beeld geschetst van deze ontwikkelingen en de ondernemingsdrang van de burgemeester.

Aansluitend geeft Mark van Mens een rondleiding bij de door hem samengestelde expositie in de expositieruimte van De Vergulde Swaen. Reserveren is gewenst en dat kan tijdens de openingsuren aan de balie, telefonisch of per e-mail.

Wanneer?
29 mei 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Vergulde Swaen
078-6125681
klazien@odekerken.net
Locatie:
Oudheidkamer De Vergulde Swaen, Rotterdamseweg 53-55
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.