Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo-avond Kubiek

Bingo-avond Kubiek

Wijkcentrum Kubiek heeft haar maandelijkse bingo-avond op vrijdag 31 mei. De hoofdprijzen bestaan deze maand uit een Philips Stofzuiger en een Naaimachine. En verder zoals altijd vele prijzen. Geschikt voor uw huis-tuin-balkon etc.

Kom eens proberen om wat leuke prijzen in de wacht te slepen. De vaste bezoekers weten dat er ook andere leuke prijzen te winnen zijn. Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje of een drankje te nuttigen. Kom uw geluk beproeven op vrijdag 31 mei en misschien bent u wel degene die met de hoofdprijs naar huis gaat.

Wanneer?
31 mei 2013 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
078 - 612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.