Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woensbalclub bij de Groote Lindt

Woensbalclub bij de Groote Lindt

Na een korte winterslaap gaat op woensdag 27 februari de Woensbalclub weer van start op de accommodatie van voetbalvereniging Groote Lindt. Na de succesvolle eerste maanden staan sportcoach Jordi en Lindtenaar Wouter ook de komende weken weer voor jullie klaar om een leuk en afwisselend sportprogramma te presenteren. Naast uiteraard veel voetbal zullen nu ook andere sporten worden aangeboden.

de Woensbalclub start elke woensdag om 15:00 uur en om omstreeks 16:30 uur is de Woensbalclub afgelopen. De toegang is gratis, zowel voor leden als voor niet leden.

Wanneer?
Van 27 februari 2013 15.00 uur tot 27 september 2013 16.30 uur
Organisator
Groote Lindt
Locatie:
Groot Karreveld 1, sportpark Bakestein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.