Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aza Teeuwen exposeert in fotogalerie Zwijndrecht

Aza Teeuwen exposeert in fotogalerie Zwijndrecht

Aza Teeuwen (1933) woonachtig in Zwijndrecht, lid van fotoclub Zwijndrecht toont in de maand oktober 2013 zijn werk in ‘Fotogalerie Zwijndrecht’, Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: PASSIE IN BEELD.
Wij nodigen U van harte uit om zijn fotowerk te komen bekijken.
Aza is al 28 jaar lid van Fotoclub Zwijndrecht. Een ‘oude’ rot in de amateurfotografie kan je wel zeggen. Uit de titel van de expositie is op te maken dat fotografie voor Aza verder gaat dan zomaar wat fotograferen en voor  het fotoalbum. Hij heeft oog voor vele aspecten in de fotografie. Zijn foto’s zijn visueel aantrekkelijk en spreken een breed publiek aan.
Een gepassioneerd onderwerp is het landschap. Hij weet de essentie van het landschap vast te leggen. Of het nu de luchten zijn boven het weidse Noordoost Groningen of de mystiek van de ruige Yorkshire Dales.
Dichter bij huis heeft hij de natuuraanleg van de Sophia Polder, ingesloten tussen de rivier de Noord en de Rietbaan, gevolgd. Ook dit heeft hij op zijn eigen wijze vastgelegd, enerzijds de documentaire benadering anderzijds de esthetische compositie en lijnvorming.
Verder kan Aza zijn passie uitleven in het dagelijkse dat getroffen wordt door licht. Hier tovert hij het triviale om naar het theatrale.
Aza is elke zaterdag aanwezig, u kan dus persoonlijk kennis maken met de fotograaf en zijn PASSIE.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg). 
Open: elke zaterdag in oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur.
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 5 oktober 2013 11.00 uur tot 26 oktober 2013 00.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.