Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tiener / kidsgospelfeest

Tiener / kidsgospelfeest

Zaterdagavond 9 november wordt er in de Maranathakerk aan de Koninginneweg (hoek Beatrixstraat) een spetterend tiener/kidsgospelfeest gevierd. Het feest begint om 19:00 uur en de zaal gaat om 18:30 uur open.

Een gospelfeest met Amadeo is een uniek tiener- en kindergospelkoorproject. Verschillende kinderen en tieners uit de regio hebben al flink geoefend en zullen zich zaterdagavond laten horen. Vaders, moeders en andere belangstellenden zullen komen kijken en luisteren naar het vrolijke optreden van de kinderen en de tieners. Bij deze gospelfeesten worden gospelsongs voor kinderen en tieners gezongen en de woorden worden visueel ondersteund door de gebaren die de kinderen erbij maken. Het geheel wordt met aanstekelijk enthousiasme geleid en gepresenteerd door dirigent Johan Bakels

Een gospelfeest is een zeer indrukwekkende belevenis. Vooral voor de kinderen die op het podium staan. Het is voor veel kinderen al fijn om lekker te zingen. Met heel veel kinderen bij elkaar wordt het nog leuker. De vrolijke, mooie christelijke liedjes en de prachtig gekleurde T-shirts (regenboog) maken de feestvreugde nog groter. En om het helemaal af te maken zetten we er een knotsgekke en enthousiaste dirigent (Johan Bakels) voor en het Kindergospelfeest kan helemaal niet meer stuk.

Kinderen en tieners die meedoen zijn tussen de 7 en 16 jaar. Ze hebben thuis al flink geoefend. Op zaterdagmiddag wordt het koor voor de eerste keer bij elkaar gezet. De dirigent zal dan het volledige repertoire doornemen en alle gebaren instuderen. Om 19:00 uur begint dan het spetterende tiener/kindergospelfeest en rond 20:30 is het afgelopen.

Toegang is v.a. 4 jaar, kaartjes kosten € 4,- per persoon.

 

Wanneer?
9 november 2013 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Maranathakerk
amadeomaranatha@gmail.com.
Locatie:
Koninginneweg (hoek Beatrixstraat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.