Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Juf Anja van OBS De Dolfijn exposeert in fotogalerie Zwijndrecht

Juf Anja van OBS De Dolfijn exposeert in fotogalerie Zwijndrecht

Anja Groot Zwaaftink (1955) woonachtig in Zwijndrecht, lid van fotoclub Zwijndrecht toont in de maand november 2013 haar werk in ‘Fotogalerie Zwijndrecht’, Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: EIGEN BEELD. Wij nodigen U van harte uit om haar fotowerk te komen bekijken.

In het dagelijkse leven staat ze voor groep 3 van de basisschool en brengt ze de jeugd de beginselen bij op het gebied van lezen, schrijven en rekenen. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis. Waar ze terecht komt maakt niet zoveel uit, overal kan zij fotograferen.
Het belangrijkste daarbij is dat ze erg goed kan kijken en dat is onontbeerlijk voor een fotograaf. Dat goed kunnen kijken helpt in het hele fotografische proces, van opname tot expositie. Haar werkwijze leidt in het algemeen tot een afgeronde serie van enkele foto’s. Daarin weet ze uit het grote geheel haar essentie te pakken. De samenhang in de series is compositie en harmonie enerzijds, zwart-wit contrast en kleurnuance anderzijds.

De getoonde foto’s staan los van de fysieke locaties. Het zijn haar eigen beelden geworden waar ook de beschouwer met zijn of haar eigen beleving in kan opgaan. Uitzonderlijk en opmerkelijk is de verzameling foto’s die ze heeft gemaakt van haar echtgenoot. Uitzonderlijk omdat veel amateurfotografen zich jammer genoeg niet wagen aan foto’s uit hun privé omgeving. Opmerkelijk omdat veel huisgenoten zich jammer genoeg niet willen laten fotograferen. Bij deze een win win situatie dus.

Anja is sinds 2005 lid van Fotoclub Zwijndrecht en heeft al meerdere keren deel genomen aan groepsexposities. Maar inmiddels is haar oeuvre een solo expositie zeker waard, komen kijken dus.
Anja is elke zaterdag aanwezig, u kunt dus persoonlijk kennis maken met de fotografe.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: elke zaterdag in oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur.
In het kader van Open Atelier 2013 ook op zondag 10 november geopend van 11 tot 16 uur.
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 1 november 2013 11.00 uur tot 30 november 2013 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.