Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wie haakt eraan

Wie haakt eraan

Op Donderdag 5 december start het haakcafe in wijkcentrum Kubiek.

Onder leiding van Henny Pols kan er van 13:30 tot 17:00 gezellig gehaakt of gebreid worden rond de open haard. Om de week kan iedereen gezellig aanschuiven en haken wat men wil. Opgeven of inschrijven is niet nodig. Er is materiaal aanwezig om te kopen en men kan patronen uitwisselen. Kosten bedragen € 1,50 incl. 1 kopje koffie of thee.

Het is volgens Henny een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde hobby. Je kan ideeën uitwisselen en elkaar helpen, maar het is vooral de bedoeling om er een gezellige middag van te maken. Wijkcentrum Kubiek is te vinden aan de Zwaluwstraat 1.
 

Wanneer?
5 december 2013 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.