Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaasontbijt

Sinterklaasontbijt

Donderdag 5 december van 9.00 tot 10.30 - .
Voor € 4,50 kunt u aanschuiven aan een heerlijk gedekte Sint tafel met heel veel lekkernijen. Onze vrijwilligers zullen u heerlijk verwennen. Sint heeft laten weten dat hij zal proberen een plekje in zijn drukken agenda te reserveren om ook bij het ontbijt aanwezig te zijn. Wel kunt u rekenen op een persoonlijk presentje van de Sint.  Opgeven hiervoor kan tot 2 december.

Wanneer?
5 december 2013 van 09.00 tot 10.30 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.