Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mag ik ff geld

Mag ik ff geld

Diverz organiseert in de wijkcentra KAZ en Xiejezo een ouderbijeenkomst met als titel ‘Mag ik ff geld’. De informatiebijeenkomst zal gegeven worden door Jolanda Konings, trainer bij Ouders en Coo. Ouders zullen informatie krijgen over hoe kinderen om te leren gaan met geld.

Zaken die hierbij aan de orde komen zijn natuurlijk zakgeld en sparen.

Geïnteresseerden kunnen op de volgende datum terecht:

• 6 december in wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10 te Zwijndrecht.

Voor beide locaties geld dat er een vrije inloop is vanaf 9.00 uur. We zullen rond half 10 beginnen met het programma en om 11.30 weer afronden. Naast informatie zal er ook uitwisseling van ervaringen met elkaar plaatsvinden. Meer informatie? L.vanderwal@diverz.info of 06-33616675
 

Wanneer?
6 december 2013 van 09.00 tot 11.30 uur
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.