Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zumba In ‘t Klankbord

Zumba In ‘t Klankbord

Zumba is fitness en dansen op meeslepende Zuid Amerikaanse ritmes. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek is elke les weer een feestje. Je wordt er niet alleen vrolijk van, het is ook geen enkel probleem meer om de les vol te houden. Je hoeft niet te kunnen dansen of goed gecoördineerd te zijn om aan Zumba te doen. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk. Het is makkelijk te volgen, dus geen moeilijke choreografie en je hoeft niets te onthouden.

Ben je geïnteresseerd geraakt?
Meld je aan voor een gratis proefles op 12 december bij Carmen Tatzreiter. 

Wanneer?
12 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Carmen Tatzreiter
zumbaklankbord@gmail.com
Locatie:
Wijkcentrum Kubiek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.