Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt in wijkgebouw Eltheto

Kerstmarkt in wijkgebouw Eltheto

Op zaterdag 14 december a.s. houdt de Oude Kerk van 9.30 tot 14.00 uur haar jaarlijkse kerstmarkt in wijkgebouw Eltheto, Kerkstraat 49 te Zwijndrecht.

Bezoekers kunnen er terecht voor prachtige kerststukjes, kraam- en kindercadeaus, kettingen, tweedehands boeken, kaas, noten, stoofperen, heerlijke warme wafels met kersen en nog veel meer. Er is ook koffie, thee, gebak en erwtensoep uit eigen keuken. Voor de kinderen is er een knutselhoek waar ze tegen een kleine vergoeding zelf een kerststukje kunnen maken.

Wanneer?
14 december 2013 van 09.30 tot 14.00 uur
Organisator
Oude Kerk
Locatie:
wijkgebouw Eltheto, Kerkstraat 49
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.