Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst over borstvoeding bij Rivas

Themabijeenkomst over borstvoeding bij Rivas

In december houdt Rivas Zorggroep de themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start in Zwijndrecht en een ontmoetingsochtend borstvoeding in Papendrecht. Beide bijeenkomsten staan onder begeleiding van een lactatiekundige. Zij beantwoordt alle vragen van de deelnemers.

Borstvoeding, de beste start

Op dinsdag 17 december zijn aanstaande moeders én vaders welkom bij de themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start. Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers meer informatie over (het geven van) borstvoeding, zoals de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding. De bijeenkomst vindt om 19.45 uur plaats in het in Zwijndrecht.

Deskundige begeleiding

Ook na de bijeenkomsten kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding.

Aanmelden en kosten
Deelname aan de themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start is mogelijk na aanmelding. De kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon. Rivas-pashouders of kraamzorgcliënten van Rivas ontvangen 10% korting. Deelnemers die een Voordeelpas én kraamzorg van Rivas hebben, ontvangen 20% korting.

Deelname aan de ontmoetingsochtend borstvoeding is mogelijk na aanmelding. Voor meer informatie over de bijeenkomst kan contact worden opgenomen via dit e-mailadres. Deelname is gratis.

Wanneer?
17 december 2013 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas
0900-8440
borstvoeding@rivas.nl
Locatie:
CJG aan de Langeweg 340a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.