Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samenzang de Twee Wieken

Samenzang de Twee Wieken

Kiest u ervoor om thuis te blijven op woensdag 18 december kunt u vanaf 10,00 uur  komen genieten van de samenzang met de kinderen van de Twee wieken. Opgeven niet noodzakelijk u kunt zo in de Nederburgh binnen lopen.

Wanneer?
18 december 2013 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.