Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met de SWOZ naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest

Met de SWOZ naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest

De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) organiseert op woensdag 18 december  een gezellige dagtocht naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. In de Orchideeënhoeve kunt u – buiten de heerlijk tropische temperaturen en dat in december ! - genieten van heel veel soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers.

Er is een Maleisische-, orchideeën- en een Lorituin. In de Vlindervallei vliegen meer dan tweeduizend vlinders. Het geheel is uiteraard in kerstsfeer en op de kerstmarkt kunt u uw kerstinkopen doen. De hoeve is geheel overdekt en rolstoeltoegankelijk. Op diverse plaatsen in Zwijndrecht kan weer worden opgestapt; rond 16.00 uur gaat de bus weer huiswaarts. Deze verzorgde dag  staat onder begeleiding van een ervaren reisleidster.

De prijs is € 49,95 per persoon. Dit is inclusief vervoer, de entree, koffie met gebak, stamppotmaaltijd met 2 verschillende stamppotten en bovendien een mooie orchidee cadeau. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie en inschrijfformulier kijk op www.swoz.com, aanmelden kan ook via mail naar info@swoz.com; of bellen 078-6206060.
 

Wanneer?
18 december 2013 van 00.00 tot 18.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.