Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezamenlijke maaltijd voor 55+

Gezamenlijke maaltijd voor 55+

Op donderdag 19 december wordt Bij Bosshardt,  in de Helmerstraat 27 in Zwijndrecht, een maaltijd geserveerd voor senioren van 55+ in “de huiskamer van de buurt”.  Deze keer staat patat met kip op het menu.  Hier kunt u leeftijdsgenoten uit de buurt te ontmoeten en gezamenlijk de maaltijd gebruiken. De prijs is € 3,50 per persoon; consumpties zijn voor eigen rekening. Aanvang is 12.00 uur. Aanmelden en betalen bij Margreet of Annemarie; ‘Bij Bosshardt’, Helmerstraat 27. Of bellen met 078- 6120646. Deze activiteit is een gezamenlijk initiatief van ‘Bij Bosshardt’ (leger des Heils), SWOZ, Aafje en Swinhove Groep.
 

Wanneer?
19 december 2013 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
‘Bij Bosshardt’
078- 6120646
Locatie:
Helmerstraat 27
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.