Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jan Dirk Stouten te gast bij Groote Lindt

Jan Dirk Stouten te gast bij Groote Lindt

Groote Lindt organiseert op donderdag 19 december het Opkikker Sportcafé. De presentatie van deze avond in de kantine van de Zwijndrechtse voetbalclub is in handen van Jan Dirk Stouten  (Radio –en TV Rijnmond). Vanaf 20:30 uur zal Stouten niet alleen  enkele Lindtenaren aan de tand voelen, ook zal een bekende Nederlandse sport(st)er op de hem kenmerkende wijze geinterviewd worden.  De entree voor het Opkikker Sportcafé is gratis. De ‘mystery guest’ zal wel een aantal keer aan het rad van avontuur draaien waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Het thema Opkikker is niet voor niets gekozen. Vanaf volgend seizoen prijkt deze stichting als hoofdsponsor op alle wedstrijdtenues van de Lindste elftallen/teams. Stichting Opkikker verzorgt Opkikker dagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen tot nét iets langer duren! Om het kledingplan waarvan ook trainingspakken en trainers/coach jassen deel uit maken is het voor bedrijven en pariculieren mogelijk om vouchers te kopen. Een voucher kost 250 euro voor drie jaar. Met de aanschaf van een voucher wordt de koper niet alleen donateur van het kledingplan ook worden de voucher houders op een speciaal bord vermeld. Ook is het voor bedrijven mogelijk om naam of logo te laten plaatsen op de tenue’s, trainingpakken, inloopshirts, trainers/coach jassen of polo’s.
Van iedere gesponsorde Euro gaat een vast bedrag naar Stichting Opkikker.

Doel van de samenwerking is om Stichting Opkikker fiancieel te ondersteunen en promoten in het Drechtstedelijk gebied.
Meer informatie over het Opkikker Sportcafé, Stichting Opkikker en het kledingplan vindt u op www.grootelindt.nl

Wanneer?
19 december 2013 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
VV Groote Lindt
Locatie:
Kantine VV Groote Lindt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.