Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jingle Bells

Jingle Bells

Kerst lijkt nog ver weg, maar toch willen wij alvast uw aandacht vestigen op het jaarlijkse Jingle Bells feest. Ook dit jaar organiseert de werkgroep Jingle Bells dit gezellige festijn. Wilt u meedoen met uw straat of buurt, meldt u dan voor 9 november aan. U ontvangt dan in week 50 een kerstboom.

Op 13 december vindt op het Raadhuisplein een sfeervol openingsfeest plaats waar u de kerstverlichting op kunt halen.

Op 20 december zal een jury alle deelnemende straten bezoeken en beoordelen welke boom het mooist versierd is en welke straat de beste kerst-sfeer heeft gecreeërd. De winnende straat ontvangt een bedrag van 100 euro, besteedbaar aan een sociale activteit voor de straat, zoals bijvoorbeeld een straatbarbecue.

 

 

Wanneer?
Van 13 december 2013 00.00 uur tot 20 december 2013 00.00 uur
Organisator
Werkgroep Jingle Bells
info@jingle-bells.nl of via secretaris@jingle-bells.nl
Locatie:
Zwijndrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.