Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lichtjesmarkt

Lichtjesmarkt

Bij De Swinhove Groep, locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht wordt aanstaande zaterdag 21/12 een gezellige en sfeervolle Lichtjesmarkt gehouden in Brasserie de Heerlijkheid. Er zijn verschillende marktkraampjes waar een laatste kerstcadeautje kan worden gekocht. De Brasserie blijft extra lang open voor een warme maaltijd of een lekker glas glühwein of warme chocomel. Voor een aangename kerstsfeer wordt de verlichting gedimd en is er ook gezorgd voor live muziek! Iedereen is van harte welkom van 14.30 tot 20.00 uur!

Wanneer?
21 december 2013 van 14.30 tot 20.00 uur
Organisator
De Swinhove Groep
078 6255500
Locatie:
Brasserie de Heerlijkheid Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.