Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Shantykoor De Brulboei zingt voor Serious Request in Heerjansdam

Shantykoor De Brulboei zingt voor Serious Request in Heerjansdam

Evenals vorig jaar worden in Heerjansdam van donderdag 19 t/m zondag 22 december  weer allerlei activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Serious Request.  Eén van de activiteiten op zaterdagmiddag  is een optreden van shantykoor De Brulboei uit Zwijndrecht. Het koor treedt in Het Houten Hok op vanaf 14.00 uur en kunt u luisteren naar hun uitgebreide repertoire van zeemansliederen.. Dit koor heeft inmiddels al twee CD’S uitgebracht, welke u kunt kopen en waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Twee vliegen in één klap : u bent in het bezit van een mooie CD en steunt op die manier Serious Request. 

Wanneer?
21 december 2013 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Shantykoor de Brulboei
Locatie:
Het Houten Hok Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.