Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstexpositie in Galerie Glas +

Kerstexpositie in Galerie Glas +

Mariëlle Braanker houdt op 20 en 21 december haar jaarlijkse kerstexpositie in Galerie Glas +

Er is gelegenheid voor de bezoekers om zelf een glazen kerstversiering  te maken. Een hapje en drankje in kerstsfeer is ruim aanwezig. Voor belangstellenden is er uitgebreide informatie over de glasobjecten.Ook is er weer de traditionele korting van 15 procent op de objecten en opdrachten.

Geopend op vrijdag 20 december van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 21 december van 11.00 tot 16.30 uur.

Van harte welkom.

 

Wanneer?
Van 20 december 2013 00.00 uur tot 21 december 2013 00.00 uur
Organisator
Mariëlle Braanker
Locatie:
Galerie Glas +
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.