Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstvoorstelling “De puzzel van kerst” – voor kinderen van 4-12 jaar

Kerstvoorstelling “De puzzel van kerst” – voor kinderen van 4-12 jaar

Zaterdag 23 december is er in de Maranathakerk Zwijndrecht een leuke kerstvoorstelling voor kinderen van 4-12 jaar. Het is een kindervoorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek waarbij hij op creatieve wijze het originele kerstverhaal uitbeeld. Wel puzzelstukje van kerst ontbreekt er.

De kinderen worden erbij betrokken door o.a. mee te doen, samen met buikspreekpop Henkie die een aantal keer zijn gezicht zal laten zien. Al met al een leuke, interactieve voorstelling met een bijbelse boodschap.

Het begint om 10.00u en is rond 11.15u afgelopen. Daarna staat er een hapje en drankje klaar, kan er nog wat nagepraat worden. Locatie: Maranathakerk, Pr. Beatrixstraat 1 in Zwijndrecht. Toegang is gratis.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.gkvzwijnrecht.nl of mail naar jez@gkvzwijndrecht.nl .
 

Wanneer?
23 december 2013 van 10.00 tot 11.15 uur
Organisator
Maranathakerk
Locatie:
Pr. Beatrixstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.